Blog

Hvordan du kan spare penger på matbudsjettet

Er du glad i mat, men ønsker å spare penger på matbudsjettet ditt? Da bør du lese videre, for i dette innlegget skal jeg gi deg noen tips til hvordan du kan spise godt og billig med hjelp av refinansiering.

Hva er refinansiering?

Det Refinansiering betyr at du samler alle dine smålån og kredittkortgjeld til ett nytt lån med lavere rente. Dette kan spare deg for tusenvis av kroner i året, som du kan bruke på andre ting. For eksempel mat!

Slik sparer du penger på mat med refinansiering

  • Lag en oversikt over hvor mye du bruker på mat hver måned, og sett deg et realistisk mål for hvor mye du vil redusere det med.
  • Søk om refinansiering hos en seriøs aktør som tilbyr gode betingelser og rask behandling. Du kan sammenligne ulike tilbud på nettet for å finne det beste for deg.
  • Når du har fått innvilget refinansiering, betal ned alle dine gamle lån og kredittkort. Da slipper du å betale renter og gebyrer på flere steder, og får mer penger til overs hver måned.
  • Bruk de pengene du sparer på mat. Du kan for eksempel handle inn større mengder når det er tilbud, lage mat fra bunnen av i stedet for å kjøpe ferdigmat, eller unne deg noe ekstra godt i helgene.
appdev